Resepti kuvassa näkyvästä Kotilieden kirjasesta.

100g kookoshiutaleita

1 1/4 dl sokeria

sitruunan kuorta

2 valkuaista

Sekoita sokeri ja kookoshiutaleet, heitä mukaan valkuaiset ja sekoita.

Pese sitruuna ja raaputa pintakuorta taikinan mausteeksi.

Nostele taikinasta kokkareita leivinpaperille.

Laita 175 asteiseen uuniin 10-15 minuutiksi.

Vinkki:

1. Jos haluat tehdä palloja, muotoile ne lämpimästä taikinasta.

2. Jos haluat kakuista sitkeämpiä anna taikinan seistä tunti ennen pellille nostelua ja kypsennä 150 asteessa 20-25 min.

Laitoin siis sitruunan kuoren sijasta sitruunamehua.

Tuli vähän hassusen näköisiä, pääsi levahtamaan. Oli vaikea saada irti paperista ja hajosivat. Johtui varmaan sitruunamehusta vaikka sitä vain hitusen laitoin, en tiedä.

Mutta, oli ihan hyvää vaikken kookoksesta normaalisti erityisemmin pidäkään.